Aanmelding en wachttijd
Indien u zich bij onze praktijk wilt aanmelden, dient u telefonisch (043 - 450 64 34) of per e-mail (secretariaat@psychologen-gulpen.nl) contact met ons op te nemen. Onze telefoniste is op werkdagen bereikbaar van 08.00 uur tot 18.00 uur. Indien er geen psycholoog beschikbaar is om uw aanmelding direct in ontvangst te nemen, zal de telefoniste enkele gegevens van u noteren en zal één van de psychologen u zo snel mogelijk terugbellen om de mogelijkheden met u te bespreken.

Wachttijd (laatste update 23/09/2021):


Op dit moment hebben wij een te lange wachtlijst om nieuwe aanmeldingen in ontvangst te kunnen nemen en is het helaas niet mogelijk om op de wachtlijst geplaatst te worden. Dit betreft zowel onze Generalistische Basis-GGZ als de Specialistische GGZ. Wanneer wij weer nieuwe aanmeldingen in ontvangst kunnen nemen, wordt dat op deze website kenbaar gemaakt.

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u contact opnemen met uw zorgverzekeraar en vragen om wachtlijstbemiddeling.

Passend zorgaanbod
Het kan voorkomen dat tijdens het intakegesprek blijkt dat wij niet de zorg kunnen bieden die past bij uw hulpvraag en/of klachtenpatroon. In dat geval wordt samen met u gekeken naar partners in de regio die mogelijk wel een passend zorgaanbod kunnen aanbieden. Hierbij wordt uw huisarts en/of de praktijkondersteuner-GGZ van uw huisarts betrokken.